Wij doen er alles aan om jou te laten stralen!

Ga je trouwen? Of wil je er mooi uitzien voor een bruiloft of een leuk feest?
Bij ons ben je van harte welkom voor een compleet bruidsarrangement of partylook en make-up. 

Bruidsarrangement

Al vele jaren zijn wij zeer actief met het verzorgen van haarstyling, opsteken en make-up. Elk jaar volgen wij verschillende trainingen en cursussen op dit gebied. Zo kunnen wij jou van het beste advies voorzien en je prachtig laten voelen voor jouw speciale dag of feest.

Marlou was van jongs af aan al helemaal in de ban van het verzorgen van bruiden. Het gaat haar dan vooral om het complete plaatje; van het voorbehandelen van de huid tot de make-up en prachtig haar. Zij heeft het team van Salon GENIET hier ook helemaal enthousiast voor gekregen.

Bruidskapsels_alg

Marlou: “Om bij een bruid een prachtig totaalplaatje te creëren is fantastisch om te mogen doen. Het is heel mooi om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan deze speciale dag.”

Je gaat trouwen!

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Voor deze speciale dag plannen wij eerst een intakegesprek met jou. Op deze manier kunnen wij goed luisteren naar je wensen en goed alle mogelijkheden bespreken. Wij dragen heel graag bij aan deze speciale dag! We staan met enthousiasme en plezier voor jou klaar.

Afspraak maken

Maak je afspraak via 06 – 28 13 15 21 of stuur ons een mail. Valt het tijdsstip van jouw voorkeur buiten onze openingstijden dan kunnen wij in overleg kijken wat de mogelijkheden zijn. Een bruidstreatment afspraak kan je niet via ons online boekingssysteem maken.

Partylook

Heb jij een gaaf feest of een andere speciale gelegenheid? Wil je graag een combi look (haar en make-up) of alleen het haar of de make-up? Alles kan en alles mag. Wij vinden het superleuk als we jou mogen verzorgen.

Combi look

Duur: ca. 90 minuten
Opsteken incl. warmtebron en make-up

€ 85,00
Make-up

Duur: ca. 45 minuten

€ 47,50
Opsteken

Duur: ca. 45 minuten
Incl. warmtebron

€ 47,50

Make-up

Wij werken met producten van LOOkX en Bellapierre.
Onze beautycoaches adviseren je graag welke make-up het best bij jou past. Zo weet je zeker dat je de juiste producten en kleuren gebruikt die afgestemd zijn op jouw huid en past bij jouw uitstraling!
Neem contact met ons op voor een gratis advies.

Lookx-4

LOOkX behoort tot het segment Clean & Smart Beauty. LOOkX is ECOCERT erkend, vegan en ook nog eens prachtig mooi! LOOkX make-up bestaat uit de mooiste producten met beschermende, verzorgende en anti-aging eigenschappen. LOOKX maakt slimme producten voor slimme vrouwen. Smart beauty!

Bellapierre

Bellapierre make-up bestaat uit 100% mineralen die de huid niet irriteren. Deze mineralen zijn verkregen uit natuurlijke grondstoffen, zodat het voor alle huidtypes geschikt is. Dit unieke, professionele assortiment minerale cosmetica biedt een breed assortiment natuurlijke minerale make-upproducten.

Adviesmomentje

Wat kan ik het beste gebruiken? Hoe moet ik het gebruiken? Loop jij ook met deze vragen rond? Reden genoeg om een adviesmomentje bij ons in te plannen. Begin bijvoorbeeld met een mooie basis make-up of wil je al meer gevorderd werken? Er is van alles mogelijk. Tijdens het adviesmomentje leer je hoe je de producten kan gebruiken en je kan meteen zien of de producten je bevallen. Geen verspilling meer of onnodige potjes in je badkamerkast. Smart make-up, iets voor jou? We staan heel graag voor jou klaar!

Adviesmomentje

Duur: ca. 45 minuten

€ 35,00

(Bij besteding van make-up of huidproducten vanaf € 100,- krijg je het volledige adviesbedrag van € 35,- cadeau)

Van alles is mogelijk!

salon_geniet_photo_by_shanna14_make-up

Bij Salon GENIET is er van alles mogelijk. Wij kunnen alleen jou verzorgen voor je bruiloft of feest, maar we kunnen ook met meer beautycoaches komen. Om bijvoorbeeld ook de bruidsmeisjes, naaste familie of (dag)gasten van een mooie look te voorzien. Wil je alleen make-up of juist alleen je haar laten stylen voor je bruiloft, dat kan natuurlijk ook!

Ben je een (dag)gast of heb je een leuk feest? Ook dan staan wij graag voor je klaar om je er op je mooist uit te laten zien! Maak dan makkelijk online een afspraak voor haar opsteken en/of make-up.

Ga je trouwen of heb je binnenkort een feest?

Contact

GENIET Haar & Huid
Voorstraat 34a
8317 AH Kraggenburg
Tel. 06 – 28 13 15 21
info@salongeniet.nl

Tijden

Maandag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur

Dinsdag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur
18.30 tot 21.00 uur

Woensdag
08.30 tot 13.00 uur

Donderdag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur
18.30 tot 21.00 uur

Vrijdag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur