Over ons

We verwelkomen je graag bij GENIET Haar & Huid in Kraggenburg.
Wij zijn een laagdrempelige en gezellige beauty- en haarsalon waar kwaliteit voorop staat! Je kunt bij ons terecht voor knippen, kleuren, bride/party hair, visagie. Maar ook voor bijvoorbeeld een heerlijke treatment, manicure/pedicure of permanente make-up. En ‘for men’ barbier treatments.

Je bent van harte welkom in onze salon in het hart van Kraggenburg.

Marlou den Dekker – Bols

Marlou den Dekker – Bols

Marlou voert al ruim 15 jaar haar vak met veel plezier uit. Ze is als huidspecialist en topstylist begonnen in haar salon aan huis en startte in maart 2018 salon Geniet. Marlou is erg actief in het vernieuwen van haar kennis en het volgen van opleidingen.

Marlou woont in Luttelgeest, is getrouwd en moeder van een dochter en zoon.

Marlou werkt op maandag, dinsdag, donderdag en donderdagavond. Vrijdag/zaterdag en voor bruiden/feestelijkheden in overleg.

Marlou: “Ik geniet volop van ons vak om mensen blij te mogen maken en te laten stralen. Ik vind het heerlijk om door te ontwikkelen en word altijd erg geïnspireerd. Ik kan echt zeggen: ik voer mijn hobby met alle liefde en passie uit!.”

Anniek de Boer

Anniek de Boer

Anniek is al een goede 17 jaar met veel passie actief in het kappersvak. Ze woont met haar twee kinderen en partner in Marknesse.

Anniek is kleurspecialiste en enorm gedreven als het gaat over de nieuwste technieken, skills en kleuringen. En volgt dan ook bijna elke nieuwe training van knip – kleur trends en shows. Deze topstyliste ziet elke klant als een nieuwe uitdaging!

Anniek werkt op maandagochtend, donderdag, donderdagavond en op vrijdag
Voor feestelijkheden/bruiden in overleg.

Anniek: “Iedereen is uniek en dat zie ik als een uitdaging opzich, dat vind ik leuk en het houd het ook afwisselend. Superleuk om dagelijks mijn creativiteit in mijn vak uit te mogen voeren.”

Ida ten Napel

Ida ten Napel

Deze vrolijke 23 jarige krullenbol komt uit Blokzijl. Ida is november 2019 ons team komen versterken, ze is een goede 7 jaar bekwaam in de kappersbranche.

Deze topstylist is creatief, houdt van uitdagingen en is graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van knip style en kleur trends ze vind het heerlijk om een compleet plaatje te creëren.

Ida werkt op maandagmiddag, dinsdag en dinsdag avond, woensdagochtend, vrijdag.

Ida: “Ik vind het geweldig om samen tot een passende kleur en kapsel te komen
waarin ik analyseer en adviseer wat bij JOU het beste past!”

Isa Koning

Isa Koning

Al vanaf haar eerste stage bij Marlou wist Isa wat ze wilde worden; schoonheidsspecialiste. Inmiddels is haar droom uitgekomen en maakt deze dame uit Luttelgeest vele klanten gelukkig met op maat gemaakte huidbehandelingen in onze salon.

Isa wil graag verdieping en zich blijven ontwikkelen als het om huidverbetering en massage’s gaat.

Dit jaar zul je deze ijverige dame ook vaker zien in de kapsalon, zij is namelijk begonnen aan de opleiding hairstyliste.

Isa: “Van je passie je werk maken dat is mij al gelukt. Ik vind het heel mooi om samen met een klant een plan te maken en uit te voeren. Mensen laten genieten zodat ze met een blij en voldaan gevoel onze salon verlaten.”

Contact

GENIET Haar & Huid
Voorstraat 34a
8317 AH Kraggenburg
Tel. 06 – 28 13 15 21
info@salongeniet.nl

Tijden

Maandag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur

Dinsdag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur
18.30 tot 21.00 uur

Woensdag
08.30 tot 13.00 uur

Donderdag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur
18.30 tot 21.00 uur

Vrijdag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur

Wat klanten over ons zeggen…