Over ons

We verwelkomen je graag bij GENIET Haar & Huid in Kraggenburg.
Een laagdrempelige, gezellige, professionele beauty-/kapsalon waar kwaliteit voorop staat!

Wij willen dat jij je volledig thuis voelt en verzorgen je graag van top tot teen.
Je kunt bij ons terecht voor knippen, kleuren, bride/party hair, visagie. Maar ook voor bijvoorbeeld een heerlijke skin treatment, highbrow– en wimperbehandelingen of bijvoorbeeld permanente make-up. En ‘for men’ barbier treatments.

Je bent van harte welkom in onze salon in het hart van Kraggenburg.

Marlou den Dekker – Bols

Marlou den Dekker – Bols

Marlou voert al ruim 17 jaar haar vak met veel plezier uit. Ze doet veel bruidswerk en is gespecialiseerd in permanente make-up. In maart 2018 startte ze GENIET Haar & Huid in Kraggenburg. Marlou is erg actief in het vernieuwen van haar kennis en het volgen van opleidingen.

Marlou woont in Luttelgeest, is getrouwd en moeder van een dochter en zoon. Marlou werkt op maandag, dinsdag, donderdag en donderdagavond.

Vrijdag/zaterdag en voor bruiden/feestelijkheden in overleg.

Marlou: “Ik geniet volop van ons vak om mensen blij te mogen maken en te laten stralen. Ik vind het heerlijk om door te ontwikkelen en word altijd erg geïnspireerd. Ik kan echt zeggen: ik voer mijn hobby met alle liefde en passie uit!”

Anniek de Boer

Anniek de Boer

Anniek is al ruim 19 jaar met veel passie actief in het kappersvak. Ze woont met haar twee kinderen en partner in Marknesse. Anniek is naast bedrijfsleider in de salon ook kleurspecialiste en enorm gedreven als het gaat over de nieuwste technieken, skills en kleuringen. Zij volgt dan ook bijna elke nieuwe training van knip-, kleurtrends en -shows.

Deze topstyliste ziet elke klant als een nieuwe uitdaging!

Anniek werkt op maandagochtend, donderdag, donderdagavond en op vrijdag. Voor feestelijkheden/bruiden in overleg.

Anniek: “Iedereen is uniek en dat zie ik als een uitdaging op zich, dat vind ik leuk en het houd het ook afwisselend. Superleuk om dagelijks mijn creativiteit in mijn vak uit te mogen voeren.”

Ida ten Napel

Ida ten Napel

Deze vrolijke 24-jarige krullenbol komt uit Blokzijl.

Ida is november 2019 ons team komen versterken en is een goede 8 jaar werkzaam in het kappersvak.

Deze topstylist is creatief, houdt van uitdagingen en is graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van knip-, styling- en kleurtrends. Ze vindt het heerlijk om een compleet plaatje te creëren en doet dat graag tot in de puntjes.

Ida werkt op maandag, dinsdag en dinsdagavond en woensdagochtend.

Ida: “Ik vind het geweldig om samen tot een passende kleur en kapsel te komen waarin ik analyseer en adviseer wat bij JOU het beste past!

Isa Koning

Isa Koning

Al vanaf haar eerste stage bij Marlou jaren geleden wist Isa wat ze wilde worden; schoonheidsspecialiste. Haar droom is uitgekomen en deze dame uit Luttelgeest maakt veel klanten gelukkig met op maat gemaakte behandelingen. Ze legt graag iemand volledig in de watten of helpt je na een goed plan van aan pak bij huidproblemen. Inmiddels is Isa gestart aan de opleiding hairstyliste om zo haar horizon te verbreden.

Isa: “Van je passie je werk maken dat is mij al gelukt. Ik vind het heel mooi om samen met een klant een plan te maken en uit te voeren. Mensen laten genieten zodat ze met een blij en voldaan gevoel onze salon verlaten.”

Ryanne Doff

Ryanne Doff

Enthousiast, gedreven en heel erg leergierig in haar vak is Ryanne. Deze topstylist wil dat iedereen helemaal happy wordt van zijn of haar kapsel.

Ryanne is 28 jaar en zit al ongeveer 10 jaar in het vak, ze woont samen met haar partner en zoontje in Ens.

Ryanne: “Ik vind het superleuk om iemand vanuit zijn nature nog een beetje mooier te mogen maken. Een stoere heren look of iemand volledig foliën en af te maken met een mooie toner daar word ik nou helemaal blij van. Wil je gewoon een natuurlijke look of een feestelijke make-up dan verzorg ik jou visagie graag met onze producten van Bella Pierre. Samen met jou, een “geniet moment” creëren is waar het mij om gaat. Ik hoop jou snel te mogen ontmoeten in deze gezellige Salon.

Claudia van Veen

Claudia van Veen

Claudia is 30 jaar en 15 jaar actief in het kappersvak. Oorspronkelijk komt deze dame uit Nunspeet, nu inmiddels met haar partner gezeteld in Kraggenburg. In december 2021 deed Claudia haar intrede bij Salon GENIET.

Als topstyliste/salonmanager is zij werkzaam geweest in verschillende salons. Na een mooi reïntegratietraject voelt Claudia zich helemaal thuis in onze salon. Haar specialisatie is kleuren voor Claudia is dat echt een feestje, ze haalt alles uit de kleurkast om iemand zeer gelukkig naar huis te laten gaan.

Claudia: “Heerlijk om bij GENIET van start te zijn gegaan. Ik kijk er erg naar uit om jullie allemaal te ontmoeten en van een prachtig/mooi kapsel te voorzien.”

Contact

GENIET Haar & Huid
Voorstraat 34a
8317 AH Kraggenburg
Tel. 06 – 28 13 15 21
info@salongeniet.nl

Tijden

Maandag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur

Dinsdag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur
18.30 tot 21.00 uur

Woensdag
08.30 tot 13.00 uur

Donderdag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur
18.30 tot 21.00 uur

Vrijdag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur