Over ons

We verwelkomen je graag bij GENIET Haar & Huid in Kraggenburg.
Een laagdrempelige, gezellige, professionele beauty-/kapsalon waar kwaliteit voorop staat!

Wij willen dat jij je volledig thuis voelt en verzorgen je graag van top tot teen.
Je kunt bij ons terecht voor knippen, kleuren, bride/party hair, visagie. Maar ook voor bijvoorbeeld een heerlijke skin treatment, highbrow– en wimperbehandelingen of bijvoorbeeld permanente make-up. En ‘for men’ barbier treatments.

Je bent van harte welkom in onze salon in het hart van Kraggenburg.

Marlou den Dekker – Bols

Marlou den Dekker – Bols

Marlou voert al ruim 17 jaar haar vak met veel plezier uit. Ze doet veel bruidswerk en is gespecialiseerd in permanente make-up. In maart 2018 startte ze GENIET Haar & Huid in Kraggenburg. Marlou is erg actief in het vernieuwen van haar kennis en het volgen van opleidingen.

Marlou woont in Luttelgeest, is getrouwd en moeder van een dochter en zoon. Marlou werkt op maandag, dinsdag, donderdag en donderdagavond.

Vrijdag/zaterdag en voor bruiden/feestelijkheden in overleg.

Marlou: “Ik geniet volop van ons vak om mensen blij te mogen maken en te laten stralen. Ik vind het heerlijk om door te ontwikkelen en word altijd erg geïnspireerd. Ik kan echt zeggen: ik voer mijn hobby met alle liefde en passie uit!”

Anniek de Boer

Anniek de Boer

Anniek is al ruim 19 jaar met veel passie actief in het kappersvak. Ze woont met haar twee kinderen en partner in Marknesse. Anniek is naast bedrijfsleider in de salon ook kleurspecialiste en enorm gedreven als het gaat over de nieuwste technieken, skills en kleuringen. Zij volgt dan ook bijna elke nieuwe training van knip-, kleurtrends en -shows.

Deze topstyliste ziet elke klant als een nieuwe uitdaging!

Anniek werkt op maandagochtend, donderdag, donderdagavond en op vrijdag. Voor feestelijkheden/bruiden in overleg.

Anniek: “Iedereen is uniek en dat zie ik als een uitdaging op zich, dat vind ik leuk en het houd het ook afwisselend. Superleuk om dagelijks mijn creativiteit in mijn vak uit te mogen voeren.”

Claudia van Veen

Claudia van Veen

Claudia is 30 jaar en 15 jaar actief in het kappersvak. Oorspronkelijk komt deze dame uit Nunspeet, nu inmiddels met haar partner gezeteld in Kraggenburg. In december 2021 deed Claudia haar intrede bij Salon GENIET.

Als topstyliste/salonmanager is zij werkzaam geweest in verschillende salons. Na een mooi reïntegratietraject voelt Claudia zich helemaal thuis in onze salon. Haar specialisatie is kleuren voor Claudia is dat echt een feestje, ze haalt alles uit de kleurkast om iemand zeer gelukkig naar huis te laten gaan.

Claudia: “Heerlijk om bij GENIET van start te zijn gegaan. Ik kijk er erg naar uit om jullie allemaal te ontmoeten en van een prachtig/mooi kapsel te voorzien.”

Melissa de Haan

Melissa de Haan

Creatief, sociaal en heel erg leergierig in haar vakgebied, dat is Melissa. Melissa is 25 jaar en zit al 7 jaar in het vak. Ze woont met haar vriend in Emmeloord. Melissa volgt graag trainingen om up-to-date te blijven. Deze dame is gespecialiseerd in verschillende kniptechnieken en vindt het prachtig om een mooie geknipte coupe en kleurcreatie op de persoonlijkheid van de klant af te stemmen.

Melissa: “Klantcontact vind ik heel erg belangrijk. Samen overleggen waar ik jou blij mee kan maken. Ik ben creatief en zie iedere klant als een uitdaging op het gebied van knippen maar ook kleur. Met verschillende technieken mooi geknipt en/of gekleurd haar maken, vind ik geweldig. Een ‘geniet momentje’ creëren is waar het mij om gaat. Ik hoop jou snel te mogen ontmoeten in bij GENIET!”

Isa Mulder

Isa Mulder

Isa is geboren en getogen in Emmeloord. Ze is een schoonheidsspecialiste in hart en nieren. Wil jij een complete behandeling en een goed advies? Ontspanning? Of ga je meer voor huidverbetering? Isa wind er geen doekjes om dat haar interesse volledig ligt op het gebied van huidverzorging en make-up. Wat je wens ook is, bij Isa lig je goed!

Isa: “Niets is mooier dan iemand te verzorgen en te helpen naar een nog mooier stralende huid doormiddel van de verschillende skin treatments die wij bieden. Of door het shapen, tinten en perfect moduleren van wenkbrauwen (of henna brows) die bij jouw gezichtsvorm passen. Een bruid of partylook aanbrengen is fantastisch om te mogen verzorgen. Of om een make-up adviesmomentje geven zodat je leert wat je thuis kan doen. Mijn hart ligt bij dit vak en ik wil dat iedereen met zich met een fijn stralend gevoel mijn behandelkamer verlaat, hopelijk mag ik ook jou snel verzorgen!”.

Contact

GENIET Haar & Huid
Voorstraat 34a
8317 AH Kraggenburg
Tel. 06 – 28 13 15 21
info@salongeniet.nl

Tijden

Maandag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur

Dinsdag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur
18.30 tot 21.00 uur

Woensdag
08.30 tot 13.00 uur

Donderdag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur
18.30 tot 21.00 uur

Vrijdag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur