Geniet van onze skin treatments en ervaar huidverbetering

Merken en producten

Wij werken met de merken: Alexandre Fabelle en LOOkX

Alexandre Fabelle is een niet cosmetisch merk dat gebaseerd is op jarenlange ervaring van toonaangevende dermatologen en internationale schoonheidshuizen. Alexandre Fabelle is een revolutionair huidverzor­gings­systeem. De hieronder genoemde treatments zijn speciaal ontwikkeld voor de daarbij genoemde huidproblemen. Specifiek gericht op verbetering en uiteindelijk herstel van de huid.

Alexandre Fabelle Pigment Treatment – Alexandre Fabelle Acne Treatment – Alexandre Fabelle Rosacea Treatment – Alexandre Fabelle Couperouse Treatment, Alexandre – Alexandre Fabelle Anti-Aging Caviar Treatment – Alexandre Fabelle micro needling.

LOOkX is een kwalitatief hoogwaardig merk, geschikt voor elke huid en gespecialiseerd in natuurlijke en zeer snelle resultaten in huidverbetering. Met luxe texturen, zachte geur sensaties, exclusieve technologieën en prachtige resultaten is LOOkX een merk voor de zelfbewuste vrouw die hoge verwachtingen heeft van haar dagelijkse huidverzorging en die haar huid in topconditie wil houden.

LOOkX is ‘a way of living’ voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit, vrij van minerale olie, on-geparfumeerd, niet op dieren getest. LOOkX zeer hoge eisen aan het kwaliteitsniveau en de veiligheid van haar producten met respect voor mens, dier en natuur.

Het resultaat van de salonbehandelingen wordt verlengd door thuis ook de producten van Alexandre Fabelle of LOOkX te gebruiken. Beautycoaches Marlou en Isa stellen graag een passend verzorgingsprogramma op om het beste uit jouw huid te halen! Tijdens onze treatments kijken we samen wat het beste bij jou past en met welk merk we gaan werken.

Onze skin treatments

Wij maken graag samen met jou een verzorgingsprogramma op maat, geheel afgestemd op jouw wensen. Wil je meer losse behandelingen boeken dan kan dat, geef dit aan bij het inplannen van de afspraak.
Kijk voor meer (optionele)behandelingen ook bij onze highbrow en wimper bar.

Winter glow treatment

(45 minuten)

Heb jij even een break nodig? En heeft jouw huid behoefte aan wat extra liefde en verzorging? Dan is ons Winter glow treatment wat voor jou! In deze behandeling gaan we je huid boosten met vitamine C, gepaard met warme voedende oliën en liefde en ontspanning. Echt een wintermomentje voor jou en jouw huid.

Winter glow
€ 54,95

Basic treatment

(60 minuten)

Deze basic treatment wordt speciaal afgestemd op je huid. Samen met onze beautycoaches kijk je wat het beste bij jou past. Highbrow treaden/waxen en massage is in deze behandeling toegevoegd. Huidverbetering gecombineerd met ontspanning. Lekker bijkomen!

Basic treatment
€ 75,00

Extra treatments zijn bij te boeken met 15% korting

Expert treatment

(90 minuten)

Samen met onze beautycoaches wordt er een volledig op jou huid afgestemd plan gemaakt. In deze expert treatment wordt je uitgebreid behandelt, highbrow treaden/waxen en massage is in deze behandeling toegevoegd. Huidverbetering gecombineerd met ontspanning. Extra genieten!

Expert treatment
€ 105,00

Microneedling met Dermapen

Bij microneedling met de Dermapen wordt door middel van steriele naaldjes de huid geperforeerd, de huid wordt heel lichtjes beschadigd. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt.

De Dermapen bevat 11 minuscule naaldjes die door middel van vibraties verticale kanaaltjes in de huid maken. Door de prikkeling in het bindweefsel wordt het natuurlijke proces van wondgenezing gestimuleerd. De verticale kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog en genezen zonder littekens. Het effect van microneedling is niet direct zichtbaar, omdat de cel vernieuwing (met name de aanmaak van collageen en elastine) tot twee à drie maanden duurt. We adviseren voor resultaat altijd een kuur van minimaal 3 behandelingen met een tussentijd van 4 weken.

Geschikt voor: Microneedling kan worden toegepast bij; Acne littekens (het is bij acne wel belangrijk dat de acne zelf zo goed als over is), grove poriën of grove huidstructuur, anti-aging/rimpels en fijne lijntjes, striae (voornamelijk de striae op de heupen en buik) en littekens.

Microneedling behandeling
€ 139,95
Microneedling kuur
€ 382,50

 Een kuur bestaat uit 3 behandelingen.

Perfect skin tone treatment

Perfect skin tone is een treatment dat oorspronkelijk uit Korea komt. Het geeft je gezicht een mooi egaal en stralend effect zonder gebruik te maken van echte pigmenten. De serums die gebruikt worden zorgen ervoor dat vlekjes, kringen en roodheid worden aangepakt zodat je huid er egaler en frisser uit ziet.

Eerst wordt je huid licht behandelt met microneedling (niet zo diep als medische microneedling). Het serum wordt met kleine meso naaldjes in de huid gebracht. Deze voorbehandeling is nodig om de huid te verbeteren. We willen natuurlijk een mooie gezonde huid creëren.

De behandeling kan je los boeken, of voor een beter effect, in een kuur van drie behandelingen met een tussen pauze van 15 dagen. (Behandelingen zijn in combinatie met Alexandre Fabelle producten.)

Geschikt voor: Rimpeltjes en fijne lijntjes, donkere kringen, onder de ogen, vale rokershuid, zonbeschadigde huid, hyper pigmentatie, grove poriën en oneffen textuur en oppervlakkige acne littekens.

>> Deze behandeling is niet pijnlijk! <<

Perfect skin tone treatment
€ 145,00
Perfect skin tone kuur
€ 405,00

 Een kuur bestaat uit 3 behandelingen.

Ben je geïnteresseerd in één van deze behandelingen, boek dan altijd eerst een intakegesprek. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, Beautycoaches Marlou en Isa kunnen je er van alles over vertellen.

Wil jij ook genieten?

Of scroll verder voor meer behandelingen

Meer behandelingen

Naast onze treatments en ontharingen kun je bij ons ook terecht voor permanente make-up. Liever niet permanent? Met onze Highbrow en wimper bar behandelingen heb je tot 6 weken mooi gevormde wenkbrauwen of gekrulde wimpers. Deze behandelingen zijn ook tegen meerprijs te combineren met bovenstaande treatments.

Ontharen

Ontharen oksels
€ 30,00
Ontharen onderbenen
€ 37,50
Ontharen volledige benen
€ 50,00
Ontharen bikinilijn
€ 30,00

Wax Treatments

Only bovenlip waxen

Duur behandeling ca. 30 min.

€ 15,00
Only kin waxen
€ 15,00
Waxen en treaden - wenkbrauwen en bovenlip

Duur behandeling ca. 30 min.

€ 30,00
Waxen en treaden - wenkbrauwen, bovenlip en kin

Duur behandeling ca. 45 min.

€ 35,00
Waxen en treaden - gezicht

Gezicht = bovenlip, kin en wangen. Duur behandeling ca. 60 min.

€ 45,00

Mocht je één van de bovenstaande wax treatments boeken in combinatie met één van de drie skin treatments, dan krijg je 15% korting op de wax treatment.

Wanneer kom jij genieten?

Contact

GENIET Haar & Huid
Voorstraat 34a
8317 AH Kraggenburg
Tel. 06 – 28 13 15 21
info@salongeniet.nl

Tijden

Maandag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur

Dinsdag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur
18.30 tot 21.00 uur

Woensdag
08.30 tot 13.00 uur

Donderdag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur
18.30 tot 21.00 uur

Vrijdag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur