GENIET VAN ONZE TREATMENTS

Merken en producten

Wij werken met Gatineau en Kalahari. Gatineau bied prachtige behandelingen waaronder ook anti aging. Kalahari vult Gatineau heel mooi aan op het gebied van huidverbetering.

Gatineau en Kalahari bieden een verzorgingslijn en salonbehandeling voor alle huidtypen en huidcondities. Iedere salonbehandeling bevat een specifiek concentraat en masker voor jouw huid. Vanzelfsprekend is ook well-being een belangrijk onderdeel van de salonbehandeling. Een combinatie van stimulerende en ontspannende massagetechnieken, mede geïnspireerd op reiki en shiatsu, dragen bij aan een gevoel van ultieme ontspanning.

Het resultaat van de salonbehandelingen wordt verlengd door ook thuis de producten van Gatineau en of Kalahari te gebruiken. Beauty coach Marlou of Isa stel samen met jou een verzorgingsprogramma op om het beste uit jouw huid te halen!

EEN SALONBEHANDELING VOOR IEDER HUIDTYPE EN IEDERE HUIDCONDITIE

Gatineau biedt maar liefst 9 verschillende gezichtsbehandelingen en een huidvernieuwende dermabrasiebehandeling. Kalahari Lifestyle heeft als missie om bij iedere behandeling een zichtbare huidverbetering te geven aan de klant zonder concessies. Ieder retail product moet doen wat het beloofd en betaalbaar zijn voor iedereen die het beste wil voor hun huid. Voor ieder huidtype en iedere huidconditie kan daardoor een passende behandeling aangeboden worden, mede afhankelijk van jouw leeftijd, lifestyle, maar ook het seizoen.

Iedere gezichtsbehandeling bevat een hoge concentratie werkstoffen en bestaat uit een eigen concentraat en een eigen specifiek masker. Iedere salonbehandeling start met een openingsritueel voor een onthaastend en rustgevend begin.

De salonbehandelingen zijn ontwikkeld door professionals en bevatten allemaal hun eigen, op maat gemaakte behandelprotocol en massagetechnieken. Een combinatie van stimulerende en ontspannende massagetechnieken, mede geïnspireerd op oriëntaalse technieken, dragen bij aan een gevoel van ultieme ontspanning/ huidverbetering en optimaliseren het resultaat van de behandeling.

Geniet van een bijzondere ervaring.

Onze treatments

Wij maken graag samen met jou een verzorgingsprogramma op maat, geheel afgestemd op jouw wensen.

Get a break treatment
(30 minuten)

In deze korte, maar zeker actieve, behandeling van 30 minuten wordt je huid gereinigd, gepeeld of krijg je een kleine massage. Zo wordt je huid weer in balans gebracht en verzorgd.

Zorg voor jezelf, zorg voor je huid.

Get a break treatment
€ 35,95

Basic treatment
(60 minuten)

Voelt je huid trekkerig aan, vertoont je huid fijne lijntjes als gevolg van dehydratie? Of heb je onrust in je huid? Bij deze behandeling reinigen, exfolieren en hydrateren we je huid en worden je wenkbrauwen getread. Na deze behandeling is je huid intensief gehydrateerd en ziet er soepel en fris uit en voelt comfortabel aan. Lekker bijkomen!

Basic treatment
€ 65,00

Expert treatment
(90 minuten)

Bij deze behandeling leggen wij jou echt even helemaal in de watten. Je huid wordt eerst gereinigd en je wenkbrauwen getread waarna een dieptereiniging met exfoliant en eventueel microdermabrasie volgt. Ampullen met een intensief regenererend concentraat en twee maskers worden aangebracht terwijl je geniet van verschillende massages. Huidverbetering gecombineerd met ontspanning!

Expert Treatment
€ 91,50

Meer behandelingen

Naast onze treatments, ontharing en manicure/pedicure kun je bij ons ook terecht voor permanente make-up. Liever niet permanent? Met onze Highbrow-bar behandelingen heb je tot 6 weken mooi gevormde wenkbrauwen. Deze behandelingen zijn ook tegen meerprijs te combineren met bovenstaande treatments.

Manicure behandelingen

Manicure luxe
€ 26,50
Manicure luxe en of lak/gellack
€ 37,50

Ontharen

Ontharen oksels
€ 27,50
Ontharen onderbenen
€ 32,50
Ontharen volledige benen
€ 45,00
Ontharen bikinilijn
€ 30,00

Highbrow-bar

Highbrow waxing or treading
€ 15,00
Highbrow waxing/treading & tinting

Perfect in vorm en voorzien van een subtiel tintje brow color.

€ 25,00
Highbrow & wimper tinting
€ 25,00
Highbrow waxing/treading & henna

Niet alleen de haartjes worden gekleurd maar ook de huid met henna. Prachtig resultaat op de huid. Houdt per persoon verschillend 5 tot 14 dagen. Pas op; werkt verslavend!

€ 35,00
Waxing/treading highbrow, bovenlip
€ 25,00
Waxing/treading highbrow, bovenlip, kin
€ 32,50
Waxing treading highbrow, bovenlip, kin, wangen
€ 37,50

Wanneer kom jij genieten?

Contact

GENIET Haar & Huid
Voorstraat 34a
8317 AH Kraggenburg
Tel. 06 – 28 13 15 21
info@salongeniet.nl

Tijden

Maandag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur

Dinsdag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur
18.30 tot 21.00 uur

Woensdag
08.30 tot 13.00 uur

Donderdag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur
18.30 tot 21.00 uur

Vrijdag
08.30 tot 12.00 uur
13.00 tot 17.30 uur